Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mladý muži, vaše mínění o tom, že "nejde nenávidět" v tomto případě postrádá logiku... Trochu jste notiž se v těch negacích zamotal. Takže pokud někoho nejde nenávidět, tak ho zákonitě musíme milovat. :-)

0 0
možnosti
Foto

Oprava: Trochu jste se totiž v těch negacích zamotal...;-)

0 0
možnosti

Nějak nechápu,že v jeho věku píše blog o věcech o kterých nic neví ,natož aby je prožil. Zatím by si měl svá literární cvičení skládat do šuplíku a to v tom lepším případě.  :-)

0 0
možnosti

Jasně. A hlavně by měl držet hubu a krok, že .....

Někdo se prostě dokáže poučit z chyb druhých. Jiný si pak musí ústa natlouct sám aby pochopil. A poslední nepochopí ani s krvavými ústy. Kam řadíte sebe?

0 0
možnosti

To s tím Kalouskem myslíte vážně?! 8-o

0 0
možnosti

Takže si to shrneme. Už v úvodu pro jistotu píšete, že jste nezažil a ani nemůžete posoudit co to je socialismus, či komunismus. Dále píšete, že nechápete, proč nebylo tedy šíření myšlenek, o kterých víte jen to, že mají něco společného  rovností, zakázáno. Pak je tu úchvatná věta "Nová generace se dostane do spáru myšlenek, jež měly být demokraty dávno zašlapány do země.." co to je za odrůdu demokratů - zašlapávačů myšlenek? ;-D

Pokud budu věřit ve vaši upřímnost, tak z článku zaznívá především to, že máte oprávněně obavy z toho, že tu třeba za 20 let bude situace jako dnes ve Španělsku a 50% mladých lidí bude bez práce. A že tito mladí lidé budou hledat nějakou alternativu k zahnívajícímu, z jejich pohledu nespravedlivému systému.Tady s vámi souhlasím. Ale co jim nabídnete?

PS: Opravdu nevíte, proč není KSČM zakázána? Co si myslíte, že by se stalo s hlasy jejich voličů? Šli by ti voliči volit modré straky, nebo páně Kalouska? Asi těžko, že? Dokud je tu KSČM, tak 14% levicových hlasů je spolehlivě umlčeno, protože je to oficiálně strana vyvrhelů, s kterou se nikdo paktovat nesmí. Další významné procento levicových, především mladších voličů nejde volit vůbec, protože kdo volí komunisty, volí dle médií stbáky a vrahy a musí jít k volbám kanálem. Takže co se stane po zrušení KSČM? Velmi posílí CSSD, nebo dokonce vznikne nová silná levicová strana, do které se nepůjde strefovat tak snadno jako do kumunistů. Už chápete, proč pravice KSČM nikdy nezruší?

9 1
možnosti

:-) zajímavé je, jak lehce lze z některých výplodů poznat zbarvení pisatele... nereformovatelné - zakázat

1 0
možnosti

Proč je nejde nenávidět ?

        Protože žije ještě mnoho lidí, kteří mohou porovnat posledních 25 let vlády "komunistů" a posledních 25 let vlády "demokratů". Těch milých Kalousků, Nečasů, Topolánků, Fišerů, Klausů, Zemanů, Havlů (většinou kádrových rezerv minulého režimu). 

         Ti současní vládci mají štěstí, že si právě generace narozená po roce 80 nepamatuje, a tedy nemůže porovnávat právě těch posledních 25 a 25 let.

          Nezapomněl jsem ani na těch poválečných, dejme tomu 15 let, kdy byla v celé Evropě strašná bída (nejen v tzv. komunistickém Československu). Pokud by měli naši mladí spoluobčané možnost se zeptat bývalých občanů Československé republiky německé národnosti, vystěhovaných do Rakouska a Německa (tehdy NSR), jistě by se dozvěděli jak pro to aby přežili, ve své nové vlasti, museli jít překopávat pole, aby si obstarali alespoň něco k jídlu.

6 3
možnosti

Dítě s dětským uvažováním. Nechme jej v klidu, ve frontě na ÚP bude mít dost času přemýšlet

11 7
možnosti

Ať žije soudruh Gottwald! V

1 2
možnosti
Foto

To je humorné. Demokrat chce zkazovat své politické konkurenty. Ale to m nstačí. On by nejraději zakázal i odlišné myleny. Jen ty myšlenky, které propagují naše média, a které se demokratovi usídlily v mozku, jen ty mylenky bude dovoleno si myslet.

8 5
možnosti

Ááá, už i kolotočář je tady? Tak teprve teď je skvadra kompletní, paráda!

2 4
možnosti

Koho budeš volit?

Komunisty.

No jasně, ale z který strany?

Tolik k hledání těch "pravých" vyčuraných komunistů, co vždy vědí, ze které strany je chleba namazaný. Oni ani nemusí být v KSČ. Jen třeba v minulosti byli se svou stranou členy Národní fronty, pak hrdými lidovci a když to před volbami vypadá zle, tak odkopnou "rodnou stranu" najdou si populárního maskota a s ním založí novou stranu co dobude parlamentu, pak už si zas jen hrají na loutkáře premiéra.

Takových lidí se spíše obávám.

10 0
možnosti

P86e88t97r 68V51l41c98e54k

13. 3. 2014 20:41

Samozřejmě, že komunisté jsou téma.....ale 25 let po revoluci už velmi, velmi okrajové, pro zloděje českých státních peněz ale  velice vděčné.......

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS