Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

O sexu,Dominiku,o sexu.A můžete jej,na rozdíl od těch vyššího věku i praktikovat.;-)

0 0
možnosti
RK

Mám dotaz. Proč by měl být mladý člověk v politice? Politika je služba veřejnosti. Ale zároveň má obrovskou moc rozhodovat o druhých. A měl by jí vykonávat člověk, který něčeho dosáhl v "civilním" životě. Politika je velmi slušná živnost, kde si člověk jen díky své moci může neustále zvyšovat svou životní úroveň, aniž by cokoliv dokázal.... To pochopitelně láká.  Kolik bylo doktoru Bendovi když se stal poslancem? Kolik bylo Grossovi?    A teď ke komunismu, tedy přesněji řečeno k socialismu. Ten trval 40 let. Bylo tady přes milion komoušů. Měli pod sebou armádu, tajné služby, policii a stranickou ozbrojenou složku LM.  Nad nimi nešlo zvítězit silou. Jedinou možností byla dohoda. To že nebyli postaveni mimo zákon, že můžou být v parlamentu, to je daň za to že u nás nebyla občanská válka.

1 0
možnosti
JH

J40a44n 28H31a68n67á68k

7. 1. 2015 5:36

Trochu mne zarazilo, že v úvodu se vracíte k článku, který jste napsal téměř před rokem, nicméně to není důležité.

Proměňte svou nevýhodu ve výhodu :)

Starší generace má sice z období před 89 přímé zkušenosti a cítí se tak možná trochu nadřazeně vůči mladé generaci (byť já se s tím setkávám jen zřídka), ovšem faktem také je, že právě starší generace do jisté míry "brzdí demokracii", protože je naše společnost stále zatížena mnoha totalitními syndromy z mnoha oblastí a "komoušská" dogmata, navzdory opovrhování komunismem, jsou stále používána, byť mnoho z nich se už samotnou podstatou demokracie reálně rozplynula. A to je Vaše výhoda, nezatížen těmito syndromy a dogmaty můžete být dokonce fundovanějším a lepším "hodnotitelem" (kritikem), nežli lidé, kteří komunismus prožili a své zkušenosti nabyly "z obýváku svého paneláku".

Jinak talentovaných mladých politiků je docela dost (ovšem z podstaty politiky není možné, aby dosahovali výrazných úspěchů např. 25 letech.) Politika je mj. o morálním kreditu, který musí dobrý politik budovat "odspoda". Napadá mě např. Ivan Bartoš z Pirátů. Sice vypadá jako rebel, ale umí být velmi výřečný a diplomatičtější, než kdejaký "stařík", který sedí v PS či Senátu 15 let.

Kritiků se nebojte, naopak, učte se a nebojte se nabít si nos! :)

1 0
možnosti
Foto

Z toho si nic nedělejte, stárnutí a blbnutí není zásluha, ale fakt ;-D, a taky vás to čeká...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS